ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ‘ ISABELLE ‘

Την παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012 παραβρέθηκαν γονείς και μαθητές στον Αγιασμό του Κέντρου Ξενών Γλωσσών ISABELLE το οποίο ανοίγει για 13η χρονιά φέτος.

Αφού ολοκληρώθηκε η τελετή τα επιτυχόντα παιδιά πήραν στα χέρια τους τις πιστοποιήσεις τους κάτω από θερμά χειροκροτήματα.

“ Είναι τιμή μας να απονέμουμε δημοσίως στους μαθητές μας τις πιστοποιήσεις για τις οποίες δούλεψαν τόσο σκληρά όλο το περασμένο χειμώνα.” δήλωσε η κυρία ISABELLE ΔΕΔΕ..

Έπειτα, η Κυρία Ιζαμπέλ ευχαρίστησε τους γονείς για την άψογη συνεργασία χωρίς την οποία δεν θα ήταν δυνατές όλες αυτές οι επιτυχίες και επισήμανε πως σε περίοδο κρίσης είναι πολύ σημαντικό να καταλάβουν τα παιδιά πως “ Το να πας στα Αγγλικά, δεν είναι το ίδιο με το να πας στην παιδική χαρά. Στην παιδική χαρά, όπου είναι δωρεάν, πάμε να παίξουμε, ενώ στο Κέντρο Ξενών Γλωσσών , όπου πληρώνουμε, πάμε να μορφωθούμε για να αποκτήσουμε πιστοποιήσεις που θα μας χρειαστούν αργότερα στην ζωή μας ”

Μετά την τελετή, ακολούθησε ένας μικρός μπουφές με διάφορες λιχουδιές και αναψυκτικά ενώ οι γονείς ενημερώθηκαν για τα προγράμματα των παιδιών τους.

Advertisements

About Ιζαμπέλ Δέδε

Γεννήθηκα στην Γαλλία το 1963 από Έλληνες γονείς και μιλάω τέσσερις γλώσσες (Γαλλικά,Αγγλικά,Ελληνικά,Γερμανικά). Είμαι κάτοικος του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού από το 1987. Διευθύνω με μεγάλη επιτυχία το δικό της Κέντρο Ξενών Γλωσσών “ ISABELLE “ στο Αιγίνιο, πραγματοποιώντας ένα όνειρο ζωής. Από το 2000 υπήρξα μέλος διάφορων συλλόγων.. Του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Μεθώνης Του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αιγινίου Του Πολιτιστικού Συλλόγου «Απανταχού Μεθωνιωτών» Του Συλλόγου Εθελοντισμού «Κυψέλη» της Μεθώνης Συμμετείχα σε καλλιτεχνικές εκδηλώσεις του Αιγινίου και στη διοργάνωση πολλών εκδηλώσεων σχολικού, πολιτιστικού και εθελοντικού χαρακτήρα. Παράλληλα, από το 2010 ασχολούμαι ενεργά με την πολιτική, λαμβάνοντας μέρος σε διάφορες εκδηλώσεις και γεγονότα που αφορούν την κοινωνική ζωή του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού. Διατηρώ το blog . http://isabellededes.wordpress.com/ όπου παρουσιάζω τα προβλήματα του δήμου μας, τα καυτηριάζω και προτείνω λύσεις. Το ίδιο κάνω σε διάφορες τοπικές τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές. Στις εκλογές του Ιανουαρίου 2015 κατεβαίνω για πρώτη φορά ως υποψήφια βουλευτής γιατί ανήκω στους '' ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ '' , ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ που θα βοηθήσουν την Ελλάδα να βγει από την κρίση και να πάρει επιτέλους τον δρόμο της ανάπτυξης.
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.