ΘΑ ΠΑΩ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΣ !!

Λοιπόν το αποφάσισα, θα πάω δικαστικώς …

Δεν είμαι άλλο πρόθυμη να περιμένω ανθρώπους που με χρωστάνε και δεν σηκώνουν το τηλέφωνο ή δεν έχουν τα κότσια να με βρουν για να ρυθμίσουμε τα χρέη τους σε δίδακτρα του Κέντρου Ξενών Γλωσσών μου !!

Αφού έχω όλα τα δικαιολογητικά και είμαι εντάξει από όλες τις πλευρές , δεν βλέπω το λόγο για τον οποίο θα έπρεπε να περιμένω και άλλο… Ήδη κάποιοι χρωστάνε από προηγούμενη χρονιά !!!

Στο κάτω-κάτω η εφορία δεν περιμένει, ούτε με χαρίζει τα απλήρωτα !!! Αντιθέτως φορολογούμαι για λεφτά που δεν πήρα !!!! Φτάνει πια !!!

 

Όποιος είναι μάγκας και δεν θέλει να με πληρώσει, ας δείξει στο δικαστήριο πόσο μάγκας είναι !

Όποιος είναι άντρας, ας το αποδείξει επικοινωνώντας μαζί μου πριν είναι πολύ αργά !!

Όποιος είναι σωστός άνθρωπος δεν θίγεται με αυτά που έγραψα !!!!

Προτιμώ από εδώ και πέρα να έχω λίγους αλλά σωστούς πελάτες !!!

 

Ας διαφωνήσει όποιος επαγγελματίας θέλει … Απλώς λέω φωναχτά αυτά που επιθυμούν όλοι και δεν τολμούν να το πουν !!!!!

Advertisements

About Ιζαμπέλ Δέδε

Γεννήθηκα στην Γαλλία το 1963 από Έλληνες γονείς και μιλάω τέσσερις γλώσσες (Γαλλικά,Αγγλικά,Ελληνικά,Γερμανικά). Είμαι κάτοικος του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού από το 1987. Διευθύνω με μεγάλη επιτυχία το δικό της Κέντρο Ξενών Γλωσσών “ ISABELLE “ στο Αιγίνιο, πραγματοποιώντας ένα όνειρο ζωής. Από το 2000 υπήρξα μέλος διάφορων συλλόγων.. Του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Μεθώνης Του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αιγινίου Του Πολιτιστικού Συλλόγου «Απανταχού Μεθωνιωτών» Του Συλλόγου Εθελοντισμού «Κυψέλη» της Μεθώνης Συμμετείχα σε καλλιτεχνικές εκδηλώσεις του Αιγινίου και στη διοργάνωση πολλών εκδηλώσεων σχολικού, πολιτιστικού και εθελοντικού χαρακτήρα. Παράλληλα, από το 2010 ασχολούμαι ενεργά με την πολιτική, λαμβάνοντας μέρος σε διάφορες εκδηλώσεις και γεγονότα που αφορούν την κοινωνική ζωή του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού. Διατηρώ το blog . http://isabellededes.wordpress.com/ όπου παρουσιάζω τα προβλήματα του δήμου μας, τα καυτηριάζω και προτείνω λύσεις. Το ίδιο κάνω σε διάφορες τοπικές τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές. Στις εκλογές του Ιανουαρίου 2015 κατεβαίνω για πρώτη φορά ως υποψήφια βουλευτής γιατί ανήκω στους '' ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ '' , ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ που θα βοηθήσουν την Ελλάδα να βγει από την κρίση και να πάρει επιτέλους τον δρόμο της ανάπτυξης.
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.