ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΑΙΟΥ 2013 ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ‘ISABELLE’

Όπως κάθε χρόνο ήρθε η ώρα να ανακοινώσουμε τα αποτελέσματα των φετινών εξετάσεων Αγγλικών.

Όπως κάθε χρόνο με μεγάλη χαρά και περηφάνια μπορούμε να δώσουμε συγχαρητήρια σε ένα μεγάλο ποσοστό των υποψηφίων μας αφού πέρασαν με επιτυχία οι 12 μαθητές από τους 18 υποψηφίους όλων των επιπέδων.

PRE-A1

ΤΖΗΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΤΣΙΑΒΑΣΙΛΗ ΘΕΟΔΩΡΑ

                    2 ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΥΣ 2 ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ

B1

ΔΕΜΕΡΤΖΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

ΚΟΥΤΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΜΑΓΟΥΔΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

                    3 ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΥΣ 3 ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ

B2 LOWER

ΓΚΟΡΤΣΙΛΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ

ΓΚΟΡΤΣΙΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΖΟΓΚΟΥ ΣΥΛΒΑΝΑ

ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΠΙΤΣΗ ΜΑΛΒΙΝΑ

ΣΑΡΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΤΕΡΔΙΖΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑ

                    7 ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΥΣ 12 ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ

                                                               ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ !!!!

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟΥΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΓΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.

Δέδε Ιζαμπέλ

Advertisements

About Ιζαμπέλ Δέδε

Γεννήθηκα στην Γαλλία το 1963 από Έλληνες γονείς και μιλάω τέσσερις γλώσσες (Γαλλικά,Αγγλικά,Ελληνικά,Γερμανικά). Είμαι κάτοικος του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού από το 1987. Διευθύνω με μεγάλη επιτυχία το δικό της Κέντρο Ξενών Γλωσσών “ ISABELLE “ στο Αιγίνιο, πραγματοποιώντας ένα όνειρο ζωής. Από το 2000 υπήρξα μέλος διάφορων συλλόγων.. Του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Μεθώνης Του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αιγινίου Του Πολιτιστικού Συλλόγου «Απανταχού Μεθωνιωτών» Του Συλλόγου Εθελοντισμού «Κυψέλη» της Μεθώνης Συμμετείχα σε καλλιτεχνικές εκδηλώσεις του Αιγινίου και στη διοργάνωση πολλών εκδηλώσεων σχολικού, πολιτιστικού και εθελοντικού χαρακτήρα. Παράλληλα, από το 2010 ασχολούμαι ενεργά με την πολιτική, λαμβάνοντας μέρος σε διάφορες εκδηλώσεις και γεγονότα που αφορούν την κοινωνική ζωή του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού. Διατηρώ το blog . http://isabellededes.wordpress.com/ όπου παρουσιάζω τα προβλήματα του δήμου μας, τα καυτηριάζω και προτείνω λύσεις. Το ίδιο κάνω σε διάφορες τοπικές τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές. Στις εκλογές του Ιανουαρίου 2015 κατεβαίνω για πρώτη φορά ως υποψήφια βουλευτής γιατί ανήκω στους '' ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ '' , ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ που θα βοηθήσουν την Ελλάδα να βγει από την κρίση και να πάρει επιτέλους τον δρόμο της ανάπτυξης.
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.